Thursday, March 29, 2007

Tamperelainen Seppo Lehto: Maahanmuuton rajoittamiset alulle kaupunkikohtaisesti. Pakolaisasioita ei hoideta vastaanottamalla pakolaisia loisiksemme

Tamperelainen Seppo Lehto kommentoi maahanmuuttoa ja pakolaisuutta:

Maahanmuuton rajoittamiset alulle kaupunki- ja kuntakohtaisesti. Pakolaisasioita ei hoideta vastaanottamalla pakolaisia loisiksemme.
Elintasopakolaisina keskuuteemme tulleet neekerit, somalit, afgaanit yvm:t ovat päätyneet puistoraiskaajiksi "huippuosaajina" kuten on käynyt mm. Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Tälläiselle maatamme neekeröittävälle kehitykselle = kehittymättömyydelle loppu

Valitse oikein kunnallisvaaleissa, eurovaaleissa ja eduskuntavaaleissa kansallismielisiä vaihtoehtoja, eikä hyysärilehmiä, eikä Tampereen yliopiston tuottamia kgb- ja neekerikyrvän jatkeita, jotka eivät osaa enää sanoa, eikä kirjoittaa sanaa neekeri, kun kirjoittavat Billy Carsoninista http://utain.uta.fi/2006s/16/34745.html
Tutustuin aikanaan 1990-luvun puolessavälin Billy Carson neekeriin. Oli ihan asiallinen neekeri tuolloin, joka tiesi myös mitä on Ryssä kaikissa merkityksissään suomalaisille.

Ohessa esimerkki siitä, että muutkin kuin Seppo Lehto osaavat ajatella:
---------------------------------------------------------------------------

Palaa etusivulle

Maahanmuuttajaperäinen väestönkasvumme (lue: -vaihtomme)...

March 28 2007 at 10:54 AM
Antti Rokka (Login anttirokka)
vapaa kirjoittaja


Response to Tasa-arvon tuhovoima

"Itse pidän suomalaisten syntyvyyden saamista kaksinkertaiseksi tärkeimpänä asiana."

Pitäisin ihan ekologisisista näkökulmista katsottuna näitä eurooppalaisten laskevia syntyvyyskäyriä noin globaalissa mittakaavassa pelkästään hyvänä asiana, jos tänne samaan aikaan ei kehitysmaista vyöryisi kaiken aikaa miljoonia maahanmuuttajia, joiden syntyvyys on aivan eri luokkaa kuin meikäläisten.

Ellei tätä nykyistä kehityslinjaa saada muuttumaan, Eurooppa tulee vääjäämättä kurjistumaan, ylikansoittumaan, saastumaan, ja erilaiset etniset konfliktit ja terrorismi tulevat entistä enemmän osaksi arkipäiväämme.

Itse vastustan (joitain poikkeustapauksia lukuun ottamatta) jopa tätä työperäistä maahanmuuttoa. Mielestäni ehdottomasti parempi vaihtoehto olisi vaikka tinkiä elintasosta, kuin näiden maahanmuuttajien myötä luopua omasta eurooppalaisesta ja suomalaisesta kulttuuri-identiteetistämme.



Respond to this message


-------------------------------------------------------------------------