Thursday, March 29, 2007

Tamperelainen Seppo Lehto: Maahanmuuton rajoittamiset alulle kaupunkikohtaisesti. Pakolaisasioita ei hoideta vastaanottamalla pakolaisia loisiksemme

Tamperelainen Seppo Lehto kommentoi maahanmuuttoa ja pakolaisuutta:

Maahanmuuton rajoittamiset alulle kaupunki- ja kuntakohtaisesti. Pakolaisasioita ei hoideta vastaanottamalla pakolaisia loisiksemme.
Elintasopakolaisina keskuuteemme tulleet neekerit, somalit, afgaanit yvm:t ovat päätyneet puistoraiskaajiksi "huippuosaajina" kuten on käynyt mm. Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Tälläiselle maatamme neekeröittävälle kehitykselle = kehittymättömyydelle loppu

Valitse oikein kunnallisvaaleissa, eurovaaleissa ja eduskuntavaaleissa kansallismielisiä vaihtoehtoja, eikä hyysärilehmiä, eikä Tampereen yliopiston tuottamia kgb- ja neekerikyrvän jatkeita, jotka eivät osaa enää sanoa, eikä kirjoittaa sanaa neekeri, kun kirjoittavat Billy Carsoninista http://utain.uta.fi/2006s/16/34745.html
Tutustuin aikanaan 1990-luvun puolessavälin Billy Carson neekeriin. Oli ihan asiallinen neekeri tuolloin, joka tiesi myös mitä on Ryssä kaikissa merkityksissään suomalaisille.

Ohessa esimerkki siitä, että muutkin kuin Seppo Lehto osaavat ajatella:
---------------------------------------------------------------------------

Palaa etusivulle

Maahanmuuttajaperäinen väestönkasvumme (lue: -vaihtomme)...

March 28 2007 at 10:54 AM
Antti Rokka (Login anttirokka)
vapaa kirjoittaja


Response to Tasa-arvon tuhovoima

"Itse pidän suomalaisten syntyvyyden saamista kaksinkertaiseksi tärkeimpänä asiana."

Pitäisin ihan ekologisisista näkökulmista katsottuna näitä eurooppalaisten laskevia syntyvyyskäyriä noin globaalissa mittakaavassa pelkästään hyvänä asiana, jos tänne samaan aikaan ei kehitysmaista vyöryisi kaiken aikaa miljoonia maahanmuuttajia, joiden syntyvyys on aivan eri luokkaa kuin meikäläisten.

Ellei tätä nykyistä kehityslinjaa saada muuttumaan, Eurooppa tulee vääjäämättä kurjistumaan, ylikansoittumaan, saastumaan, ja erilaiset etniset konfliktit ja terrorismi tulevat entistä enemmän osaksi arkipäiväämme.

Itse vastustan (joitain poikkeustapauksia lukuun ottamatta) jopa tätä työperäistä maahanmuuttoa. Mielestäni ehdottomasti parempi vaihtoehto olisi vaikka tinkiä elintasosta, kuin näiden maahanmuuttajien myötä luopua omasta eurooppalaisesta ja suomalaisesta kulttuuri-identiteetistämme.



Respond to this message


-------------------------------------------------------------------------

1 comment:

Lehto Seppo AKS tämän päivän Suomi ottakoon mallia miten ennen hoidettiin kommarien vastustaminen said...

Islamin vaara eli islamin tulkintojen leviäminen oikeuskäytäntöön on todellinen vaara meille kaikille

Sharia-lakia yritetään ympätä eurooppalaiseen oikeusjärjestelmään

Ohessa asiasta Aamulehden raportti 26.3.2207 Saksan tilanteesta:


Islamin vai Saksan laki?

26.03.2007 - 16:58 (Luotu: 16:56)

Monet islamilaisista maista Saksaan ja Länsi-Eurooppaan tulleet tutkijat ja älymystön edustajat ovat jo pitkään varoittaneet, että islamin tavoitteena on valloittaa Eurooppa sisältä päin.

He sanovat, että islamilaiset pitävät demokratiaa heikkoutena, länsimaista kulttuuria rappioituneena ja läntisiä arvoja arvottomia. Heistä islam on uskontona niin ylivoimainen, ettei toisinajattelijoita tarvitse ottaa edes huomioon.

Tähän asti varoittajia on pidetty kulttuurien välisen rauhanomaisen rinnakkaiselon häirikköinä.

* * *

Münchenissä saksalainen naistuomari teki viime viikolla ratkaisun, josta varoittajat saavat varmasti pontta puheilleen.

Oikeudessa oli marokkolainen nainen - Saksan kansalainen - jota hänen miehensä hakkasi ja uhkasi tappaa. Nainen halusi heti eron.

Naistuomari ei tähän suostunut, vaan vaatii normaalia vuoden harkinta-aikaa, koska kyseessä ole ollut mitenkään epätavallinen ero.

Saksalainen naistuomari lisäsi, että Koraanin mukaan miehellä on oikeus kurittaa vaimoaan. Näin mies toimi aivan oikein islamilaisen lain, sharian mukaan.

Tuomari siirrettiin toisiin tehtäviin. Poliitikot laidasta laitaan olivat yhtä mieltä, ettei islamilainen laki saa mennä Saksan lain edelle. Jos menisi, myös Saksassa paljon kohua herättäneet kunniamurhat olisivat laillisia.

* * *

Merkittävää on, että tuomarin arvostelijoihin liittyi Saksan muslimien keskusneuvosto. Sen mukaan Koraani ei anna miehelle oikeutta hakata vaimoaan. Neuvosto valitti, että Saksan oikeuslaitos yrittää monissa muissakin tuomioissa huomioida aivan liian hienotunteisesti islamilaista lakia.

Monet maltilliset muslimit ovat myös sitä mieltä, että itsemurhaiskut on Koraanissa kielletty. Ongelma on kuitenkin se, että ääriainekset määräävät, mikä on Koraanin oikea tulkinta.

Risto K. Tähtinen, Berliini